RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Otrum varsler svakt kvartal

Sist oppdatert:
HotellTV-konsernet Otrum er ute med et resultatvarsel etter et slapt tredje kvartal.
Otrums forventninger om et labert tredje kvartal slo til i sterkere grad enn selskapet hadde sett for seg.

- Som nevnt i kvartalsrapporten for andre kvartal var det forventninger om en lav aktivitet i tredje kvartal grunnet ferieavvikling i de markeder Otrum opererer i. Utviklingen gjennom kvartalet har ytterligere forsterket dette inntrykket som vil påvirke resultatet for Otrum i tredje kvartal, skriver selskapet i et resultatvarsel onsdag morgen.

Basert på foreløpige tall ser tredje kvartal nå ut til å vise en omsetning på 79 millioner kroner og et driftsresultat på minus 9,5 millioner kroner.

I tillegg til ferieaktivitet så holder enkelte hotellkjeder igjen investeringene grunnet deres forventninger til fremtidige iTv løsninger, ifølge Otrum.

- Aktivitetsnivået ved inngangen til fjerde kvartal er tilfredsstillende slik at selskapet opprettholder sitt mål om et nøkternt positivt driftsresultat for 2007 som helhet, skriver selskapet i en kommentar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere