RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palestinernettverk forbannet på demonstrantene

Oslo (NTB): Gazas støttekomité er forbannet over opptøyene og hærverket i Oslo torsdag kveld, og retter spesielt fingeren mot unge palestinere som bidro til å gjøre kvelden utrivelig.

Nor Obeid (25) er selv palestiner og medlem i komiteen. Hun reagerer på at mange av ungdommene som sto bak voldsutøvelsen i Oslo sentrum, er palestinere under 18 år.

? Foreldrene deres bør ta det kraftig opp med dem. Handlingene til barna deres går ut over alle som overholder regler i Norge, sier Obeid til Dagbladet.no.

Hun ber den palestinske ungdommen om å skjerpe seg, og har følgende budskap til foreldrene:

? De må fortelle dem at ungdommene må oppføre seg skikkelig i et demonstrasjonstog for å oppnå noe.

Obeid sier hun er opprørt over å se bilder fra opptøyene i Oslo, og betegner det som svært trist at demonstrasjonene gikk ut over politiet.

? De palestinske ungdommene som brukte vold setter Palestina og smerten på Gazastripen i skyggen av seg selv. Det er trist, sier Obeid. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere