RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palin hyllet av hundrevis av tilhengere

Grand Rapids (NTB-AP): Studenter droppet forelesninger, ansatte skulket jobben og enkelte overnattet ute i kulda for å se Sarah Palin innlede en boklanseringsturne i Grand Rapids i Michigan.

Over 1.000 mennesker slapp inn i den lokale Barnes & Noble-bokhandelen der Palin skrev autografer i sin nye memoarbok «Going Rogue».

Mange av dem som møtte fram, hadde på seg Palin-T-skjorter og - luer og ropte taktfast «Sarah, Sarah» under tilstelningen som mer lignet et politisk møte enn en boklansering.

- Jeg kan ikke fortelle dere hvor glad jeg er for å være her. Alaska og Michigan har så mye til felles - jakt og fiske og hockey moms, og alle de hardt arbeidende patriotiske amerikanerne, sa den tidligere Alaska-guvernøren og republikanske visepresidentkandidaten da hun steg av bussen.

I løpet av de tre ukene turneen varer, skal Palin besøke en rekke mindre byer med republikansk flertall. Hun unngår omhyggelig storbyene der flertallet gjerne er demokratisk. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere