RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pan Fish kjøper resten

Pan Fish og toppsjef Atle Eide kjøper de resterende aksjene i Kritsen konsernet. Han gjør også en emisjon i Aalesundfisk
Sist oppdatert:
Pan Fish har signert avtale om overtagelse av de resterende 66,66 prosent av aksjene Kritsen Holding. Etter dette aksjekjøpet vil Pan Fish eie 100 prosent av Kritsen konsernet, opplyses det i en melding.

Videre har Pan Fish inngått avtale med de øvrige aksjonærene i et av Norges ledende selskaper for eksport av sjømat, Aalesundfisk AS, om å gå inn med 9,75 millioner kroner i en emisjon i selskapet.

Pan Fish hadde etter oppkjøpet av Aqua Farms en eierandel på 27,4 prosent i Aalesundfisk, etter emisjonen vil Pan Fish eie 44,2 prosent av de utestående aksjene i
selskapet.

- Kritsen konsernet og Aalesundfisk vil sammen med Pan Fish France utgjøre ryggraden i en ny videreforedlingsdivisjon i Pan Fish. Divisjonen blir opprettet med effekt fra 1. januar 2006. Omsetningen på 100 prosentsbasis for de tre selskapene som inngår i den nye divisjonen vil i 2005 utgjøre ca 1,5 milliarder kroner, opplyses det i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere