RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Pengeproblemer i Radioshack-laget

Sist oppdatert:
Lønnen til ryttere og støtteapparat uteblir

RadioShack Leopard-ryttere og støtteapparat har ikke fått utbetalt lønn for mai måned. Det får syklister og støtteapparatet til å frykte det verste. Lageieren skylder på forsinkede utbetalinger fra sponsorene.

- Vanligvis får vi betalt på slutten av hver måned. Nå er det snart midten av juni, og vi har fortsatt ikke fått betalt, sier en kilde innad i laget til cyclingnews.

- Vi har ikke fått noen forklaring på hvorfor. Har de ikke fått pengene fra sponsorene, vil laget overleve ut året, spør vi oss.

Flavio Becca eier Radioshack-laget, han tilbakeviser at det er problemer med lønnsutbetalingene i laget.

- Sponsorene har datoer med fastsatte betalinger, men alle skal ha blitt betalt i begynnelsen av denne uken. Vi har hatt noen dager forsinket betaling før, men de har alltid fått lønnen, sier Becca til cyclingnews.

PS: Tre Radioshack-ryttere måtte i 2012 få hjelp av UCI for å ut lønnsbetalingen fra laget, da lønnen hadde uteblitt i flere måter.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere