RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
En 46 år gammel mann er ikke gjort rede for etter at en enebolig ved Solligården i Tromsø natt til tirsdag ble totalskadd i brann.
En 46 år gammel mann er ikke gjort rede for etter at en enebolig ved Solligården i Tromsø natt til tirsdag ble totalskadd i brann. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk (NTB scanpix)

Person funnet død i brannruinene

Sist oppdatert:
Krimteknikere på plass på branntomta onsdag formiddag.

Krimteknikere er på plass på Solligården i Tromsdalen, der et hus ble totalskadd i brann natt til tirsdag, skriver Nordlys.

I forbindelse med undersøkelsen av branntomta ble det gjort funn av en død person. Personen er ikke identifisert, men det vil bli gjort så snart som mulig, skriver politiet i en pressemelding klokken 12.20.

En mann (46), som var beboer i huset, er savnet etter brannen.

- Mannen som er meldt savnet etter brannen er ikke kommet til rette. På nåværende tidspunkt vites det ikke om den savnede er samme person som er funnet omkommet i branntomten, skriver fungerende stasjonssjef Tor Einar Eilertsen i pressemeldingen.

Ingen andre til stede

Politiets teori var på forhånd at mannen kom til å ligge i huset.

- På bakgrunn av den informasjonen vi har er en av hovedteoriene at savnede befinner seg i branntomta, sier fungerende leder for kriminalvakta i Tromsø, Jarle Johnsen til Nordlys.

Politiet gikk inn i huset ved 10-tiden. Med seg har de blant annet en søkshund fra Kripos.

Den savnede mannen bodde i huset sammen med en kvinne og to barn. I tillegg bodde en leieboer i underetasjen. Ingen andre skal ha vært til stede i huset da det begynte å brenne.

Utenfor huset er det lagt ned blomster.

Jobber utover dagen

Krimteknikerne kommer til å jobbe på stedet utover dagen, opplyser Johnsen.

- Det er litt usikkert hvor lenge de kommer til å bli der. De er der nå og at skal holde kontakten med oss i løpet av dagen, sier Johnsen.

Les flere saker i Nordlys

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere