RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Petrolia-aksjene samles mandag

Konvertering av gjeld og obligasjoner i Petrolia Drlling er gjennomført, og selskapet vil senest fra mandag ha inkludere de nye aksjene under selskapets gamle ticker; PDR
Sist oppdatert:
Petrolia Drlling har fått full uttelling på sitt tilbud om konvertering av obligasjoner og annen usikret gjeld. Totalt har obligasjonseiere og kreditorer konvertert gjeld til aksjer for 208,2 millioner kroner til kurs 50 øre pr. aksje.

Avdette er 123,7 millioner konvertible obligasjoner, mens resten er konvertering av krav fra usikrede kreditorer. De nye aksjene har blitt utstedt under tickeren PDRN, den har siste handelsdag i dag. Det er forventet at aksjene vil være inkludert under PDR tickeren senest mandag.

Etter sammenslåingen av nye og gamle aksjer vil det være 461,7 millioner utestående aksjer i det skakkjørte riggselskapet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere