RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tom Haga (Bocuse d¿Or Norge)

Planla dette i to år

Sist oppdatert:
I dag klokken 15.20 skal det serveres.

(SIDE2): Gunnar Hvarnes er Norges håp i Bocuse d'Or. Norge har tradisjonelt gjort det bra i kokkekonkurransen og har vunnet konkurransen fire ganger tidligere.

Den foreløpig siste seieren vår var det Geir Skeie som sto for i 2009.

I Bocuse d'Or lager man mat fremfor et publikum, og Gunnar Hvarnes har vært gjennom en to år lang treningsperiode med fokus på konkurransen som går i dag.

Ifølge en pressemelding fra Bocuse d’Or Norge var Hvarnes på arenaen allerede 0700 i dag. Han var ivrig på å komme i gang men fikk ikke lov til å starte opp sitt kjøkken klokken 1020. Da hadde 11 land allerede kommet i gang fra klokken 0830 med ti minutters mellomrom.

Gunnar serverer sitt fiskefat klokken 1520 og sitt kjøttfat klokken 1555. Så er det bare å vente på avgjørelsen som faller rundt klokken 2000 i kveld. Du kan følge det hele live på web-tv ved å klikke her: Se Bocuse d'Or live

Hva menyen som Hvarnes serverer består av ser du under.

SKOTSK BREIFLABB «OCEANS 2011»
BREIFLABBHALE MED SPRØ AROMATISK SKORPE
SJØKREPSMOUSSELINE
KRABBERAGU
BLOMKÅLKREM MED KAVIAR
EMULSJON MED SITRON OG INGEFÆR OG SJØKREPSSJY

SKOTSK LAM «VITOLOGY 2011»
LAMMESADEL MED PERSILLE OG SENNEP
LAMMEPØLSE OG NYRER
VINTERGRØNNSAKER, GRØNN ERTEEMULSJON
SOPP- OG TRØFFELTERTE
RAGU FOR GOURMETER OG LAMMESJY

Skots lam slik det blir servert av en norsk kokk
Skots lam slik det blir servert av en norsk kokk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere