RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: http://www.bancroftarnesenexplore.com/

Polfarer utsetter tur

Den 25. februar skulle polfarer Liv Arnesen ha startet sin kryssing over polhavet. Nå er turen utsatt til neste år.
Sist oppdatert:

I en pressemelding til budstikka.no forteller Arnesen at det er etter ønske fra sponsorene at hun utsetter den 2000 kilometer lange turen til vinteren 2007. Det var meningen hun skulle gått sammen med den danske mangemilliardæren Bettina Aller.

Nå tyder det meste på at Bettina Aller forsøker å gå allerede i år, men da sammen med sin franske kjæreste, Jean-Gabriel Leynuad. De to har tidligere gått sammen til Nordpolen - og utførte der verdens nordligste samleie, kom det fram i hennes bok som ble sluppet sist høst.

Liv Arnesen planlaget å bruke 100 dager på ferden som går via Nordpolen til Canada. Polfareren fra Bekkestua har prøvd å gjennomføre turen en gang før, sammen med amerikanske Ann Bancroft. Men da måtte de avbryte pågrunn av manglende etterforsyninger av proviant og utstyr.

Nest år er det også det internasjonale polåret, melder budstikka.no.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere