RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet ber om hjelp i voldtektssak

Sist oppdatert:
Politiet ber om hjelp fra vitner etter at en 16 år gammel jente skal ha blitt voldtatt i området Røyneberg i Sola kommune i natt til fredag.

Stavanger (NTB): Stavanger politistasjon vil ha kontakt med vitner som har vært i området i det aktuelle tidsrommet.

16-åringen har anmeldt en voldtekt ved Ormen Lange på Røyneberg i Sola kommune. Voldtekten skal ha skjedd mellom klokka 23.30 og 00.40 natt til fredag.

Jenta gikk tur langs sjøen i friområdet i retning fra Ytraberget mot Våganesstien på Røyneberg, da hun traff på en ukjent mann som skal ha voldtatt henne.

Jenta har gitt følgende beskrivelse av gjerningspersonen:

En mann på cirka 30 år, 180-185 cm høy, rundt ansikt, stor nese og runde små mørke øyne. Normal kroppsbygning, mørkt kort glatt hår, lys i huden, trolig av europeisk opprinnelse. Han var iført svart jakke, mørk bukse og mørke sko. Mannen snakket gebrokkent engelsk.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som befant seg i det aktuelle området i tidsrommet mellom klokken 22.00 og 3.00. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere