RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser vitner til dødsulykke på Carl Berner

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Fortsatt ønsker politiet å snakke med vitner til bussulykken der en mann omkom på Carl Berners plass i Oslo. Blant annet gjelder det to kvinner som snakket med sjåføren rett etterpå.
Sist oppdatert:

Blodprøven av bussjåføren Oslo er nå ferdig analysert. Den viser at hun verken var påvirket av alkohol eller narkotika, opplyser påtaleansvarlig i saken, politiadvokat Jeanette Westlund Hegna, til NTB.

Sjåføren er siktet for overtredelse av veitrafikklovens paragraf tre, for ikke å ha vært tilstrekkelig aktpågivende og varsom i trafikken. Politiet har tidligere opplyst at de tror hun har tråkket på gassen i stedet for bremsen.

- Vi avventer noen avhør og tekniske undersøkelser. Det er vanskelig å si når vi er ferdige. Noe vil være klart i ukene som kommer, og så må vi vente på noen av rapportene, sier Hegna.

En mann mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en buss ved Carl Berners plass i Oslo 15. desember i fjor. Bussen kom ut av kontroll, raste ned en skrent og endte opp i et juletreutsalg. Kort tid før dødsulykken kolliderte samme buss med en personbil på Rosenhoff, nord for Carl Berners plass. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere