RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NYE TIPS: 12 år gamle Kristin Juel Johannessen ble drept i 1999.
NYE TIPS: 12 år gamle Kristin Juel Johannessen ble drept i 1999. Foto: Privat

Politiet følger opp nye tips i Kristin-saken

Store mengder materiale fra tidligere etterforskning av drapet på Kristin Juel Johannessen må dobbeltsjekkes. Samtidig har politiet i Vestfold fått inn nye tips.

– Ja, vi har fått inn nye tips i saken. De må følges opp, så vi kan ikke kommentere hva tipsene går på, sier konstituert visepolitimester Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt til NTB mandag.

En 38 år gammel mann er siktet for drapet på tolvåringen i Hedrum i Larvik i 1999. Han ble dømt for drapet i 2001, men senere frikjent og tilkjent erstatning.

Det er nye DNA-spor fra 38-åringen som ble funnet under fingerneglene til den drepte, som gjør at han på ny er siktet. Han ble fredag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Tidlig mandag formiddag meldte politiet i Vestfold at den drapssiktede skulle avhøres videre i løpet av mandagen. Det tilbakeviser Sakrisvold noen timer senere.

– Han skal ikke avhøres i dag, slår visepolitimesteren fast. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere