RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Den korrupsjonssiktede politilederen Eirik Jensen.
Den korrupsjonssiktede politilederen Eirik Jensen. Foto: Bjørn Sigurdsøn

Polititopp i fengsel med utenlandske statsborgere

Sist oppdatert:
Den korrupsjonssiktede politilederen Eirik Jensen sitter varetektsfengslet i et fengsel der de fleste medfangene er utlendinger.

Oslo (NTB): Den tidligere spaneren i Oslo politidistrikt ble pågrepet og fengslet 24. februar. Fengslingsperioden ble tirsdag denne uka fornyet for fire nye uker. Jensen er underlagt brev-, besøks- og medieforbud, men slipper å sitte i isolasjon. Dermed har 56-åringen mulighet til å omgås andre fanger.

Spesialenheten for politisaker, som mistenker ham for å ha mottatt store pengesummer i bytte mot å legge til rette for smugling av flere tonn hasj, har ifølge VG tatt høyde for at han kan ha fiender på innsiden av murene. Derfor er han plassert i det som betegnes som et spesialfengsel et sted på Østlandet med for det meste utenlandske medfanger, skriver avisen.

- Han kan bli veldig utsatt blant de andre innsatte. Som politimann i fengsel, kommer mange til å ha lyst til å ta ham, sier en erfaren politimann til avisen.

Jensen sitter på en høysikkerhetsavdeling med relativt få celler. Spesialenheten ønsker av hensyn til Jensens sikkerhet ikke at navnet på fengselet blir omtalt i mediene. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere