RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Populært web-seminar

Sist oppdatert:
Interessen er stor for web-seminaret til Norsk Toppfotball. 19 klubber er foreløpig påmeldt til seminaret i Oslo tirsdag 22. august.

Norsk Toppfotball inviterer alle klubbene i Tippeligaen og Adeccoligaen til web-seminar med fokus på nyhetsinnhold, web-TV og organisering av nettarbeidet.

- Vi vil at klubbene skal bli mer bevisste på hva de presenterer for leserne sine. Det er kjempestor interesse for innholdet de forvalter. Vif.no hadde f.eks 110.000 unike brukere i juli, sier mediesjef i NTF Svein Graff.

På seminaret er også TV2 representert, og det blir evaluering av klubbsidene. I tillegg får klubbene et innblikk i hvilke muligheter som ligger i web-TV. Viking, Lillestrøm og Brann har vært med i et pilotprosjekt, og tilbyr i dag web-TV på sine sider. Rosenborg, Vålerenga, Sandefjord, Lyn og Stabæk har også egen web-TV tjeneste.

Sportssjef i TV2 Nettavisen Thomas Enger gjør opp status for fotballportalen fxt.no.

Det er fortsatt mulig å melde seg på kurset. Send en mail til mediesjef Svein Graff i NTF. (svein.graff@fotball.no )

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere