RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positive toner fra Tandberg

Sist oppdatert:
Videokonferanse- selskapet Tandberg og Andrew Miller kom med positive toner på sin midtkvartalspresentasjon onsdag ettermiddag. Sjekk saken her
Videokonferanseselskapet Tandberg var ute med guiding i sin midtkvartalsoppdatering til markedet onsdag ettermiddag. Her kom det frem at selskapet ser at utviklingen går på linje med forventningene.

Selskapet guider på et bedriftsmarked i USA som er på linje med forventningene. I Europa guides det på at den "irrasjonelle" prisingen selskapet tidligere har sett, har roet seg ned. I Asia melder selskapet om at markedene i Kina og Japan igjen er tilbake på sitt tidligere spor, etter å ha sporet delvis av i første kvartal.

Ellers trekker selskapets frem at det ventes videre vekst innen nettverksinfrastruktur, gjennom salg av MPS og Expressway. MXP-sluttbrukerløsninger selges nå som en innebygd del av Expresswayy-teknologien, noe som til bidra til å øke markedet med Cisco og Microsoft gjennom året, spår Tandberg i midtkvartalspresentasjonen.

Tandberg trekker også frem selskapets satsing på High Definition (HD) skjermteknologi. HD er nytting for høybredbåndsløsninger innen et bedriftsnettverk.

Tandber vil levere totalløsninger innen HD-markedet. Her trekkes frem MPX-sluttbruker løsninger, som vil leveres ffra første kvartal 2006. Kundedemonstrasjonene starter i 2005, melder Tandberg i sin midtkvartalsmelding.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere