RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøvespiller for Vålerenga

Sist oppdatert:
Premier League-aktuelle Stefan Strandberg (18) prøvespiller for Vålerenga.

Den talentfulle lyngdølen, som i følge The Suns overgangsspalte nylig figurerte på ønskelisten til Premier League-klubbene West Ham og Portsmouth, skal trene med Vålerengas A-lag i 14 dager. Strandberg har tidligere vært på treningsopphold hos klubber som Derby, Portsmouth og Stuttgart.

- Han er en spennende spiller som vi har fulgt lenge. Vi har sett han i mange kamper og ser frem til å se han på treningsfeltet, sier hovedtrener i Vålerenga, Tor Ole Skullerud, til vif-fotball.no.

Strandberg, som er født i 1990 og er samme årgang som Vålerengas Harmeet Singh, Amin Nouri og Kristian Brix, har scoret ett mål på åtte aldersbestemte landskamper.

- Han er en robust type med god fysikk og virker som et godt stopperemne. I løpet av ukene her på Valle skal han lære oss å kjenne og vi lære han å kjenne, så får begge parter ta en vurdering på hvor vi står i etterkant.

Stefan Strandberg har spilt i Mandalskameratene siden han kom fra Lyngdal som 15-åring i 2006.

Sjekk Vålerengas ryktebørs på forumet .

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere