RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI Group lover sterk vekst

Sist oppdatert:
Teknologibedriften PSI fortsetter den positive utviklingen i første kvartal, og selskapet gir samtidig en sterk guiding for fremtiden og lover vekst og resultatøkninger
PSI Group kan vise til et overskudd før skatt på 4,2 millioner kroner i første kvartal, mot minus 2,3 millioner kroner i samme periode i fjor.

Omsetningen økte fra 91,6 millioner kroner i fjor til 156,9 millioner kroner i årets første kvartal. Av økningen står organisk vekst for 37 prosent. Samtlige forretningsområder viser vekst i perioden med spesielt sterkt vekst innenfor Auto-ID segmentet.

Selskapets driftsresultat før avskrivninger endte på 6,3 millioner kroner, mot 0,1 millioner i fjor.

- Det forventes et høyt aktivitetsnivå i begge hovedsegmenter - detaljhandel/dagligvarehandel og logistikk/transport/ produksjon - med en sterk vekst og en vesentlig positiv resultatutvikling. Styret vurderer fremtidsutsiktene som gode, og det arbeides med strukturelle og operasjonelle prosesser for å styrke konsernets markedsposisjon i Skandinavia, skriver selskapet i rapporten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere