RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Q-Free utsatt for svertekampanje

Sist oppdatert:
Q-Free-sjef Kai Bogen har mandag ettermiddag gått ut med en melding om at selskapet er utsatt for en svertekampanje i forbindelse med et viktig anbud på Taiwan
Kursen har så langt mandag falt 10 prosent, etter at kursen gjorde et hopp i romjulen i forbindelse at selskapet meddelt at de er underleverandør til en av de tre selskapene som fortsatt er med i anbudet på Taiwan.

- Kampanjen har til hensikt å undergrave selskapets produkter og stigmatisere konsernets omdømme, sier konsernsjef Kai Bogen i Q-Free i en kommentar.

Q-Free opplyser i meldingen at de har varslet børsen om hvilke interesserer som står bak kampanjen, som har sammenheng med et større veiprosjekt i Taiwan. Selskapet har tidligere opplyst til iMarkedet at en kontrakt kan bety leveranser i flere hundremillionersklassen for Q-Free.

Q-Free utgjør sammen med det multinasjonale konsernet Acer Inc. et av tre konsortium som konkurrerer om den omfattende kontrakten. Til sammen sju konsortium konkurrerte om å være blant de utvalgte.

- Uriktig informasjon plantes målrettet for å skade Q-Free. Påstandene retter seg mot produkter, at selskapet ligger i rettssaker verden over og finansielle forhold, sier Bogen videre .

Han legger til at både norske og utenlandske journalister er blitt kontaktet i den hensikt å sverte Q- Free.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere