RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rødt fra Software Innovation

Sist oppdatert:
IT-selskapet Software Innovation med toppsjef Per Kveim i spissen opplever kraftig nedgang i resultatene i første kvartal og leverer røde tall. Sjekk tallene her
IT-selskapet Software Innovation rapporterte torsdag tall for første kvartal og kunne melde om en omsetning på 93,5 millioner kroner. Samme periode i fjor omsatte selskapet for 111 millioner kroner.

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) endte på 600.000 kroner mit 5,8 millioner kroner samme kvartal i fjor mens driftsresultatet endte på minus 2,2 millioner kroner. I samme periode året før leverte selskapet et driftsoverskudd på 2,9 millioner kroner.

Resultat før skatt endte med et minus på 2,167 millioner kroner mot et overskudd samme periode i fjor på 3,1 millioner kroner.

Av totale inntekter var lisenssalget på 12,2 millioner kroner i kvartalet mot 12,1 millioner samme kvartal i fjor, opplyser selskapet om en melding.

Styret og ledelsen i Software Innovation har positive forventninger til den videre utviklingen. Det forventes vekst i omsetning og resultat for Software Innovation i 2005. Det skriver selskapet i resultatrapporten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere