RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordmange klager på Norwegians flyproblemer

Oslo (NTB): Norwegians store problemer med flyselskapets Dreamlinere har gitt tidenes største klagebunke både hos flyselskapet og hos Transportklagenemnda.
Sist oppdatert:

Norwegian har allerede nektet hundrevis av misfornøyde kunder erstatning. Over 200 klager ligger nå på bordet hos Transportklagenemnda, som alle handler om forsinkede og kansellerte flygninger, skriver Dagens Næringsliv.

- Vi har aldri før sett tilsvarende omfang av klager i en enkeltsak. Det skyldes nok de spesielle omstendighetene, sier lagdommer Einar Kaspersen i Borgarting lagmannsrett som er leder for nemnda.

Han sier de vil forsøke å behandle flest mulig klager samtidig i mars.

Ved forsinkelser på mer enn tre timer på langdistanseflyginger kan reisende kreve inntil 4.800 kroner i erstatning. Og det er nettopp på langdistanseflyginger med de trøblete Dreamlinerne at Norwegian virkelig har slitt med å holde tidsskjemaene.

Til tross for de enorme problemene i jula og nyttårshelgen dreier de fleste klagene seg trolig om problemene i fjor høst. Kaspersen understreker at det er flyselskapet selv som er første klageinstans og at nemnda derfor må avvente Norwegians behandling. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere