Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Holm, Morten (Scanpix)

Remas ribbe sprøytes med vann

Tynnribba fra Nordfjord består kun av 82 prosent kjøtt.

(SIDE2): Nordfjords ferdig krydrede tynnribbe, som selges hos Rema 1000, består ifølge pakningen kun av 82 prosent kjøtt. Resten er vann, krydder og fett, skriver Aftenposten.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Daglig leder Geir Roksvåg i Nordfjord mener ribba på den måten blir bedre, fordi krydderet får god tid til å trekke inn i kjøttet.

- Dette er ikke noe problem, det er et produkt det egner seg å gjøre slike ting med. Men hvis man ønsker å kjøpe et naturlig produkt kan man bare gjøre det, sier kokk Erling Sundal som fronter Rema 1000s julekampanje.

Bocuse d’Or-vinner og Statholdergaarden-sjef Bent Stiansen er ikke enig, og påpeker overfor Aftenposten at han er tilhenger av rent kjøtt. Han sier at vannet som kommer inn også må ut, og at dette kan føre til at kjøttet koker fremfor steker i ovnen.

Det er ikke tilsatt vann i ribba fra Slaktern, First Price, Finsbråten eller Gilde.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere