RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke posisjonerer seg i Brasil

Kjell Inge Røkke og Aker Kværner posisjonerer seg i Brasil for å styrke seg i konkurransen om byggingen av to store plattformer
Sist oppdatert:
Nå satser Røkke og Aker Kværner på å vinne milliardanbudet om byggingen av en av de to store plattformene, som skal bestilles av det brasilianske statsoljeselskapet Petrobras.

Kontrakten på de to plattformene er på rundt 1 milliard dollar. Petrobras ønsker imidlertid at byggingen skal gå til to ulike grupperinger.

Problemet for Aker Kværner er at den nyvalgte radikale presidenten i Brasil, Luiz Inacio Lula da Silva, ønsker at lokale brasilianske interesser skal utføre jobben.

-Det er idiotisk å bygge plattformene i utlandet, når vi har teknologi og arbeidsledighet i Brasil. Plattformene skal bygges her. Basta! sier Lula ifølge Aftenposten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere