RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke trekker seg som konsernsjef

Sist oppdatert:
Leif-Arne Langøy ny konsernsjef i Aker RGI. Kjell Inge Røkke trekker seg fra toppsjobben, men vil fortsatt være styreformann i Aker RGI
- Sammen med den øvrige toppledelsen og de ansatte ser jeg fram til å videreutvikle Aker RGI, skriver den nyutnevnte konsernsjefen Leif-Arne Langøy.

Den nye konsernledelsen vil foruten Langøy bestå av Olav Revhaug, Bengt A. Rem, Frank O. Reite og Hallvard Muri.

Langøy er utdannet siviløkonom og har arbeidet med å utvikle norsk og internasjonal skipsindustri de siste 15 årene -siden 1993 som en del av Aker RGI. Langøy er i dag sjef for Aker Kværner Yards.

- Når Langøy tiltrer som konsernsjef, representerer det en ny epoke i Aker RGI der jeg nå kan konsentrere meg om mitt arbeid i styrerommene i henholdsvis Aker RGI og Aker Kværner. Jeg vil selvfølgelig fortsatt engasjere meg i prosjekter som tilsier at mitt engasjement er naturlig, sier Kjell Inge Røkke i en kommentar.

Langøy sitter i dag som styreformann i Sparebanken Møre. Som følge av hans nye stilling i Aker RGI vil han fratre vervet som styreformann senest ved bankens valgmøte i april.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere