RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rolig årsskifte over hele landet

Oslo (NTB): Politi og brannvesen har hatt nok å gjøre med små ordensforstyrrelser og branntilløp, men foreløpig har starten på 2010 vært udramatisk.

I Bergen har politiet måttet ta seg av fulle folk og en del småbranner i søppeldunker. En ubebodd arbeidsbrakke på et anleggsområde tok fyr, men det hele har vært udramatisk.

Brannvakta forteller at de har hatt i underkant av tjue tilfeller, og ikke rykket ut på alle. Brann i papirkonteinere og søppeldunker har vært det vanligste.

I Trondheim melder politiet også om mange feststemte folk ute i kulden, men ingen alvorlige episoder. Brannvakta i byen melder om en del branntilløp i postkassestativer i tillegg til søppeldunkene.

Brannvesenet i Trondheim rykket også ut på en bilbrann, men dette skal ikke være relatert til nyttårsfeiringen.

I Ørsta brant et gammelt stabbur ned på kvelden på nyttårsaften, trolig antent av fyrverkeri, skriver avisa Møre. Stabburet skal ha vært rundt 100 år gammelt. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere