RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Salomon starter Hydro-dekning med salg

Det store internasjonale meglerhuset Salomon Smith Barney har startet analysedekning av Norsk Hydro og generaldirektør Eivind Reiten med en en salgsanbefaling på grunn av manglende kurstriggere
Sist oppdatert:
Det melder Finansavisen torsdag.

Cititgroups investeringsbank Salomon Smith Barney føyer seg inn i rekken av store internasjonale meglerhus som er skeptiske til Hydro-aksjen, og gir en salgsanbefaling, eller "underperform".

- Kontantsstrømsanalyse gir oss grunn til å tro at Norsk Hydro er undervurdert i absolutte termer. Men gitt den store usikkerheten og mangelen på kortsiktige kurstriggere ser vi bedre muligheter i andre selskaper i sektoren, skriver meglerhuset i analysen datert 7. januar.

Analytiker Tony Eccles mener at Norsk Hydros oljesatsning utenfor Nordsjøen har vært lite vellykket, og er usikker på strategien for området fremover.

Eccles forventer ingen bedring for aluminiumsområdet i år, mens det ventes en svak vekst for Agri.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere