RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKADD SJÅFØR TIL ULLEVÅL: Mannen som var sjåfør har skader i beinet og brystet og er fløyet med luftambulansen til Ullevål sykehus i Oslo, meldte politiet i 13.00-tiden.
SKADD SJÅFØR TIL ULLEVÅL: Mannen som var sjåfør har skader i beinet og brystet og er fløyet med luftambulansen til Ullevål sykehus i Oslo, meldte politiet i 13.00-tiden. Foto: Nils Jul Lande/Skjermdump (Telemarksavisa)

Satt fastklemt etter trafikkulykke på E18

Sist oppdatert:
* Bil i fjellveggen * Mann fløyet til Ullevål * E18 åpnet igjen

Ifølge politiet har en bil kjørt inn i fjellveggen ved Vissestad i Bamble, like ved Vest-Bamble aldershjem, skriver Telemarksavisa.

Satt fastklemt
- Det skal være to personer i bilen. Begge er ved bevissthet - sjåføren sitter fastklemt i bilen, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt til TA.

De involverte i ulykken skal være et ektepar fra Vestfold i 40- og 50-årene.

I 12.00-tiden opplyser Aaltvedt at nødetatene er på stedet. De kunne raskt konstatere at en person satt fastklemt etter møtet med fjellveggen.

- Hjelpemannskaper forsøker å frigjøre denne og gi vedkommende førstehjelp. Luftambulansen er bestilt til stedet, forteller Aaltvedt.

Det er brannvesenet som skal ha ryddet landingsplass til helikopteret.

Fløyet til Ullevål sykehus
- Mannen som var sjåfør har skader i beinet og brystet og er fløyet med luftambulansen til Ullevål sykehus i Oslo, melder politiet i 13.00-tiden.

Han er trolig alvorlig skadd.

Se video fra ulykkesstedet:


Det forklares videre at ekteparet kom sørfra på E18 da føreren mistet kontroll over bilen. De skal ha kommet over i motgående kjørefelt, ut i grøfta og inn i fjellveggen.

Kvinnen som var passasjer er kjørt med ambulanse til sykehus i Skien.

E18 stengt
E18 skal være sperret for trafikk, og køene skal ha begynt å bygge seg opp i begge retninger.

- Politiet ber om at de som står i kø på E18 som følge av denne ulykka at de blir stående der og ikke foretar livsfarlige usvinger eller forbikjøringer, oppfordrer operasjonslederen.

Skadeomfanget er ikke kjent i detalj.

Få de siste trafikkoppdateringene her:


Les flere saker i Telemarksavisa


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere