RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de frekke bildene

Sist oppdatert:
Disse bildene fra «Californication» viser hvorfor TV 2 vurderte å sensurere sexscenene.

(SIDE2): Californication» er en av de store nye TV-suksessene fra USA som også har bragt X-Files-helten David Duchovny tilbake i rampelyset.

Frekke sexscener
Ikke minst på grunn av de mange og uttalte sexscenene som er med i serien. Scenene regnes som de drøyeste på amerikanske skjermer. Derfor vurderte også TV 2 sexscenenes innhold før de onsdag kveld slippes løs på de norske TV-seerne.

Les også:Fra X-files til Sex-files

Voksenserie
Siden Duchovnys rollekarakter Hank drikker og ligger seg gjennom sin midtlivskrise, blir de hete scenene i «Californication» regnet som for drøye for amerikanere flest. Serien går kun på kabel-tv i USA, mens på det europeiske markedet, inkludert TV 2, sendes Hank og hans hankypanky-opplevelser fullstendig usensurert.

Duchovny selv har sagt at han aldri mer ville spille i tv-serier - inntil han leste manuset til serien. Men han håper ikke sex-stempelet fører til at folk misforstår poenget med den.

- Dette er intelligent komedie for voksne, ikke barn. Og det er befriende å spille en karakter som gir fullstendig blaffen i hva andre syns om ham. Han er en hykler - og han vet det. Utfordringen var å fremstille Hank som en man faktisk heier litt på, sa Duchovny til TV Guide.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere