Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Scanpix

Se, her løper Mette-Marit

Reisetips med annonselenker

5 tips: Slik finner du best mulig pris på hotellrommet

Oddsen med annonselenker

Denne Norge-statistikken er ikke til å tro

Både kronprinsen og kronprinsessen hadde funnet fram joggeskoene under «vårens vakreste eventyr».

(SIDE2): Lørdag gikk startskuddet for den årlige Holmenkollstafetten i Oslo. Og den spreke kongefamilien var selvsagt representert i rekken av joggere.

LES MER OM KONGELIGE HER

Et løpende folk
Nettleksikonet Wikipedia skriver at Holmenkollstafetten er en stafett for løpere som blir arrangert av Idrettsklubben Tjalve. Det er et av Norges største friidrettarrangement i antall påmeldte og blir avviklet i begynnelsen av mai hvert år, dette siden stafetten første gang ble arrangert i 1923.

Vårens vakreste eventyr
Stafetten er fordelt på 15 etapper med start og mål inne på Bislett stadion. Stafetten er totalt ca. 18 kilometer lang. Stafetten er åpen for alle, så vel profesjonelle som bedriftsklasser. Holmenkollstafetten omtales også gjerne som «vårens vakreste eventyr».

Mette-Marits sjarmøretappe
Siste etappe inn mot Bislet stadion i hovedstaden kalles for «Sjarmøretappen», og det var Mette-Marit som lørdag fikk æren av å løpe den. Kronprins Håkon var på sin side en av vekslerne, og fikk oppdraget med å levere stafettpinnen videre til neste mann.

Av med kjolen
De ekstravagante ballkjolene og elegante draktene vi er vant til å se henne i var lagt igjen hjemme denne gangen. Med NIKE-skoene på beina hentet kronprinsessen fram friskusen i seg og representerte det spreke norske folk på en sporty måte.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus