RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Se, her løper Mette-Marit

Både kronprinsen og kronprinsessen hadde funnet fram joggeskoene under «vårens vakreste eventyr».
Sist oppdatert:

(SIDE2): Lørdag gikk startskuddet for den årlige Holmenkollstafetten i Oslo. Og den spreke kongefamilien var selvsagt representert i rekken av joggere.

LES MER OM KONGELIGE HER

Et løpende folk
Nettleksikonet Wikipedia skriver at Holmenkollstafetten er en stafett for løpere som blir arrangert av Idrettsklubben Tjalve. Det er et av Norges største friidrettarrangement i antall påmeldte og blir avviklet i begynnelsen av mai hvert år, dette siden stafetten første gang ble arrangert i 1923.

Vårens vakreste eventyr
Stafetten er fordelt på 15 etapper med start og mål inne på Bislett stadion. Stafetten er totalt ca. 18 kilometer lang. Stafetten er åpen for alle, så vel profesjonelle som bedriftsklasser. Holmenkollstafetten omtales også gjerne som «vårens vakreste eventyr».

Mette-Marits sjarmøretappe
Siste etappe inn mot Bislet stadion i hovedstaden kalles for «Sjarmøretappen», og det var Mette-Marit som lørdag fikk æren av å løpe den. Kronprins Håkon var på sin side en av vekslerne, og fikk oppdraget med å levere stafettpinnen videre til neste mann.

Av med kjolen
De ekstravagante ballkjolene og elegante draktene vi er vant til å se henne i var lagt igjen hjemme denne gangen. Med NIKE-skoene på beina hentet kronprinsessen fram friskusen i seg og representerte det spreke norske folk på en sporty måte.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere