RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trine Rasmussen (Side2)

Se kjendiskokkens design

Sist oppdatert:
- Sausen holder varmen i minst en time, jubler Charlotte Mohn.

(SIDE2): Kokken Charlotte Mohn er kjent fra TV-programmene «Smaken av Norge» og «Jenter på hjul», hun er matskribent i Dagbladet og er ansiktet utad til Matprat.no.

Og nå debuterer hun også som designer.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

«Less sausekaraffel»
- Jeg har tenkt på dette lenge. Nå kan du sette karaffelen med varm saus i på bordet før resten av middagsmaten, og den vil likevel holde seg varm, skryter Charlotte Mohn av sitt ferdige produkt for Magnor, «Less sausekaraffel».

Side2 møter Charlotte under Magnors presselansering på Majorstua, for våren og sommeren 2010. Kokken har sammen med Magnors designer Therese Bergerud utviklet en sausekaraffel som kan brukes til både kald og varm saus, og er en ny måte å servere saus på. Charlotte Mohns målsetting er å la hverdagsmat fremstå på en mer spennende måte, og å lage et mer funksjonelt sausenebb som holder sausen varm lengre og som er lett å helle av.

Designet er enkelt, klart og funksjonelt.

- Denne fargen passer uansett hva slags service du har. Se bare hvor lekker den hvite sausen blir i sausekaraffelen.

Mer tid hjemme
Charlotte holder opp karaffelen, og heller litt på den.

- Sausene blir vakre i denne sausekaraffelen. Du kan fylle på med 5 dl saus, både varmt og kaldt, og jeg har testet ut varmen. Etter en time er sausen fortsatt varm, jubler hun.

Kokken mener at vi er mer opptatt av kjøkkenet vårt i dag enn tidligere, og ikke minst av utstyret som finnes på kjøkkenet.

- Vi liker å hygge oss og bruker mer tid hjemme. Selvfølgelig er jeg stolt av å presentere dette produktet, smiler hun.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere