RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sense med guiding - fusjonssamtaler med You

Sist oppdatert:
Sense og toppsjef Bjørn Erik Reinseth ser vekst på 10 prosent i 2003 og en driftsmargin på 5 prosent. Selskapet bekrefter fusjonssamtaler med konkurrenten You
Sense melder fredag at kostnadene ved anskaffelse av kunder i fjerde kvartal vil ligge på nivå med tredje kvartal. I tillegg til dette vil det bli tatt engangskostnader i forbindelse med personalreduksjoner i fjerde kvartal.

For 2003 venter mobilselskapet en vekst i inntektene på 10 prosent og en driftsresultatmargin på 5 prosent. For fjerde kvartal i år ønsker Sense-ledelsen en driftsmargin på 10 prosent.

Målsettingen for veksten i kundebasen for 2003 er på 15 prosent. For i år har også Sense-ledelsen en målsetting om å ikke bruke mer enn 15 millioner kroner på investeringer.

Bekrefter samtaler med You
Sense' Bjørn Erik Reinseth bekrefter at selskapet har startet uformelle fusjonssamtaler med konkurrenten You.

- Ikke bindende samtaler med You communication har blitt startet opp av partene, heter det i presentasjonsmaterialet fra fredagens analytikerkonferanse.

Sense vil fremover også jobbe med bedring i antallet kundekanaler. I tillegg vil det fortsatt være fokus på vekst i Sverige.

Selskapet ser økt konkurranse, blant annet fra tidligere Sense-sjef Nadir Nalbant. Nalbant har fått med seg Reitan-familien i et nytt mobilselskap, og kuppet distribusjonen i hele det store Reitan/Narvesen-systemet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere