RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sienna misliker sympatien

Sist oppdatert:
Sienna Miller føler seg behandlet som en liten jente av media etter kjæresten Jude Laws utroskap.

(SIDE2): Frøken Miller (24) har garantert hatt en tøff tid etter at forlovelsen med Jude Law (33) gikk i vasken i juli i år - da han offentlig innrømmet at han hadde sex med barnepiken til barna sine. Likevel misliker hun at folk viser sin sympati.

- Jeg hørte forleden dag at det var folk i L.A. som solgte t-skjorter med motivet «Team Sienna», sammen med «Team Anistion». Det fikk meg til å føle meg som et offer, sier Sienna til Premiere magazine, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Tøff og stolt
Hun mener media har fått henne til å virke som en liten jente i etterkant av det harde bruddet.

- Jeg er ganske tøff og stolt, og ønsker ikke å virke slik.

Nå ser det ut til at kjærligheten blomstrer mellom dem nok en gang. Under premieren av Millers siste film, «Casanova», hadde paret ingen problemer med å blottlegge sin kjærlighet foran pressen.

I mellomtiden har begge blitt koblet sammen med en rekke andre kjendiser. Sienna skal blant annet ha hatt en kort romanse med Daniel Craig, en tidligere kompis av Jude.

Les også:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere