RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk om hun faker orgasmen

Sist oppdatert:
Studier viser at 70 prosent av kvinner en eller annen gang faker orgasmen.

(SIDE2): Noen kvinner later som de får orgasme svært ofte, eller omtrent hver gang de har sex, mens andre faker kun innimellom.

Den psykologiske grunnen bak det å late som man har fått orgasme er enkel: Hun kommer ikke til å få orgasme denne gangene, og det vet hun. Hun ønsker ikke at mannen skal prøve hardt å tilfredsstille deg og forlenge samleiet i en evighet. Og hun ønsker heller ikke at mannen skal føle seg dårlig fordi han ikke klarte å tilfredsstille henne denne gangen, skriver iVillage .

Her er et knippe tegn du kan se etter for å finne ut om hun virkelig får orgasme, ifølge nettstedet:

- Øking i pust og hjerterytme. Hør på pusten hennes. Når hun puster tyngre vet du at du at du er på rett vei. Forandringer i pusten vil skje merkbart når hun er på vei til å få orgasme, og vil etterfølges med en ubevisst forandring i spenninger og rytme i kroppen. Bankende hjerte er også et signal på at det som skjer er ekte.

- Utvidede pupiller kan være et signal på at kvinnen får orgasme. Legg merke til hvordan øynene ser ut før dere har sex, også kan du sammenligne etterpå.

- Leppene til kvinnen vil bli noe rødere når hun får orgasme. Men vær oppmerksom på at det å kline vil også øke rødheten på leppene.

- Muskelkramper er den største indikatoren fordi det kan hun ikke fake. Under en orgasme vil kvinnen ha en rekke vaginale sammentrekninger, der de første er de sterkeste.

- Hvis hun plutselig begynner å svette betyr det at kroppen hennes er i spenning og at musklene jobber. Pusten, hjertet og blodtrykket er på vei opp – og da vet du at hun blir tilfredsstilt.

- Er hun rød i kinnene og i nakken er det et tegn på orgasme.

- Hva gjør hun etter at dere har hatt sex? En orgasme gjør at hun får et avslappende blikk og vil nok bare ligge stille og slappe av i noen minutter etter at dere har hatt sex. Hvis hun hopper over lykksaligheten og står rett opp av senga, bør du være mistenksom.

- Brystvortene blir som oftest harde ved en orgasme.

Her kan du lese mer om sex og samliv.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere