RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skype passerer ny milepæl

Sist oppdatert:
IP telefonileverandøren Skype sier i dag at de har passert 100 millioner nedlastinger av sine programvare for internettelefoni
Skype sier i samme melding at de så langt har 35 millioner registrerte bruker som så langt har generert syv milliarder minutter med samtaler over internett.

Selskapet er verdensledende på å tilby programvare som setter kunde i stand til å gjennomføre gratis telefonsamtaler basert på IP-teknologi via en standard internettilkobling.

- Skype er enkelt å bruke og let å dele, og markedsplassen svarer med å gjøre det til sitt førstevalg innen internettelefoni, sier konsernsjef og medgründer Niklas Zennström i Skype i en kommentar.

Han tilskriver mye av den raske utbredelsen med "viruskraften" i selskapets brukerbase.

I forbindelse med passeringen av 100 millioner nedlastninger tilbyr Skype i dag to nye produkter, SkypeIn og Skype Voicemail. SkypeIn tilbyr brukerne å skaffe seg et fastnummer i Danmark, Finland, Frankrike, Hongkong, Sverige, Storbritannia eller USA i betaperioden. Nummeret kan ringes opp fra hvor som helst i verden via Skype uten ekstra belastninger i for av internasjonale roamingavgifter. Tjenesten vil koste 15 dollar i året.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere