RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slår Komplett

Sist oppdatert:
Ehandelkonsernet Komplett meldte tidligere i dag om bedre omsetning i januar, men må se seg slått av naboen. Les mer her:
Mens hovedkonkurrenten Komplett opplevde et en omsetningsvekst på 16 prosent i januar, melder Torp Computing Group at salget steg med 34,3 prosent.

Torp Computing Group økte dermed omsetningen fra 85 millioner i januar 2005 til 114,7 millioner i januar 2006, skriver selskapet i en pressemelding.

Det er spesielt nettbutikken MPX.no som kan vise til en svært hyggelig utvikling i januar med en vekst på 74 prosent fra forrige år. De store vekstområdene er flat-TV og bærbare produkter, og omsetningen i januar 2006 endte på 34,4 millioner.

Direktesalget i januar ble 34,4 millioner kroner en økning på 74 prosent fra 19,8 i januar 2005. Forhandlersalget endte på 80,3 milioner kroner opp 22,8 prosent, sammenlignet med 65,4 millioner kroner i samme periode året før.

- Stadig flere handler på nett og vi tror mange fortsatt er i startgropen når det gjelder å handle typiske IT-produkter på nettet, skriver adm. direktør Ole Vinje.

Ser bra ut

- Starten på året overgår det vi hadde forventet og det ser veldig bra ut, sier Ole Vinje til iMarkedet.no

Vinje sier videre at det er bra drag i markedet og trykket i bransjen er godt. Etterspørselen etter IT-produkter over internett øker, men historien viser at salget dabber av i perioder med store sport arrangementer.

- Vi er spent på OL-perioden, avslutter Vinje.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere