RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile (Nettavisen)

Slik forbereder vi oss til 17. mai

Sist oppdatert:
Nettavisens liveblogg tar temperaturen på 17. mai-forberedelsene.

OSLO (Nettavisen): Søljer og sko skal pusses, skjorter strykes, kaker skal bakes og bord skal dekkes. Forberedelsene til 17. mai-feiringen er i full gang land og strand rundt, og på sosiale medier deler vi villig vekk av gjøremålene, hjertesukkene og begeistringen.

Se bildekavalkade lenger ned i saken.

Nettavisens 17. mai-liveblogg syder allerede av liv, og dagen før dagen gir vi deg en smakebit av de mange bildene og meldingene nordmenn har delt på Instagram.

- Forsvunnet forkle
«Den sedvanlige 16. mai-krisen har satt inn: Noe på bunaden mangler/er ødelagt. I år er det et forsvunnet forkle», tvitrer Elisabeth K. Ofstad.

«Gleder meg til å spise masse is og pølse til ære for Norge i morgen», tvitrer Viktor Røssnes.

- Gleder meg som et barn
«Noen liker jo ikke 17. mai, men jeg gleder meg allerede som et barn», lyder meldingen fra Cathrine E. Westerby.

Fotokonkurranse
Vi minner også om Nettavisens egen fotokonkurranse der du kan vinne et Pentax digitalt kompaktkamera som tåler fest og moro.

Les mer om konkurransen her.

Du kan delta i konkurransen på flere måter, balnt annet ved å legge det ut på Twitter merket med både hashtag #17mai og #Nettavisen.

Når 17. mai-feiringen er unnagjort, kårer vi en vinner blant alle de innsendte bidragene. Premien er et Pentax WG-10 kompaktkamera med 14 megapixler levert av FotoVideo.

Lurer du på hva slags vær du kan vente deg på 17. mai og utover i pinsehelgen, ta en kikk på Nettavisens værsider her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere