RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik forfører du han

Sist oppdatert:
Romantikk har ofte ulik betydning for menn og kvinner. Vi forteller deg hvordan du forfører mannen, på hans premisser.

Menn er veldig forskjellige fra kvinner på mange områder. Her er 5 tips for hvordan du forfører han.

1. Ikke krev noe tilbake
Det er viktig å huske at du ikke skal kreve noe tilbake om du gjennomfører noe for å glede din kjære. Lager du en romantisk middag for å glede han, ikke be han hjelpe deg med oppvasken etterpå. Du har heller ikke satt pris på om partneren din krevde noe fra deg når han spanderer middag. Gi, og ikke krev noe tilbake, om du vil forføre han.

2. Ta kontrollen
Om det er slik at det alltid er partneren din som planlegger turer eller aktiviteter, er det på tide at du tar kontrollen. Planlegg en tur eller en aktivitet fra begynnelse til slutt, å imponer han med din kvinnelige innsikt og forståelse. Dette vil garantert falle i smak hos de fleste menn.

3. Humor
Mange menn liker ikke kvalmende kjærlighetsbrev, men om du legger til litt humor vil du skille deg ut. Skriv små lapper med humoristiske, men romantiske beskjeder eller velg et humorkort til å skrive din kjærlighetserklæring på. Her er det bare fantasien som stopper deg.

4. Sex
Menn er enkle sjeler, og de forbinder ofte romantikk med sex. Alle dine initiativ på soverommet vil bli oppfattet som en romantisk gest fra din side.

5. Kvinnelig innsikt
Mennesker er forskjellige, og dette gjelder også for hva de liker å bruke tiden sin på. Finn ut hva din kjæres favorittaktivitet er og gi det til han så ofte som mulig. Det vil garantert fungere.

Singel? Finn din drømmepartner på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere