RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snur i synet på DnB Nor

Sist oppdatert:
Norges ledende bankanalytiker Sigmund Håland nedjusterer DnB Nor. Håland kutter samtidig årsestimatene til Svein Aaser & Co
Etter høstens rally for det samlede DnB Nor i aksjemarkedet, velger ABG Sundal Collier å nedgradere aksjen til Hold.

Det kommer frem i en ny analyse fra ABG Sundal Collier som har fått tittelen "Last year's rally leads to this year's downgrade".

Analytiker Sigmund Håland velger nå å nedjustere resultatestimatene til DnB Nor med 5 prosent. Hovedårsaken til dette er salg av virksomheter DnB-sjef Svein Aaser er nødt til å foreta for å tilfredsstille konkurransemyndighetene.

I tillegg til dette nedjusteres estimatene etter at det norske rentenivået har blitt redusert, men dette kompenseres av bedrede utsikter for tap på utlån, skriver ABG Sundal Collier-analytikeren.

Håland påpeker at aksjekursen til DnB Nor har steget hele 30 prosent siden første oktober. Kombinert med kuttet i estimatene, er derfor aksjen "fair" priset, mener Håland.

Oppsummering:

Anbefaling: Hold
Kursmål: 48 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 7. januar 2004

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere