RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og samferdselsdepartementet oppretter mandag et interimselskap med oppgave å forberede og tilrettelegge for at et utbyggingsselskap for vei.
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og samferdselsdepartementet oppretter mandag et interimselskap med oppgave å forberede og tilrettelegge for at et utbyggingsselskap for vei. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Solvik-Olsen besøker rassted i Vaksdal

Sist oppdatert:
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) besøker mandag Vaksdal for å se nærmere på rasene som har gått over Bergensbanen og E16.

Det melder NRK.

I forbindelse med besøket skal Solvik-Olsen møte representanter for veimyndighetene i Hordaland og ordfører Eirik Haga i Vaksdal. Spørsmålet om behov for bedre rassikring vil være ett av temaene.

– Jeg har ingen forventninger om at han har med seg løsninger for E16 og jernbanen på kort eller lang sikt, men her i kommunen setter vi stor pris på at han tar turen, sier Haga til NRK.

Det har gått to ras over jernbanesporet og E16 på omtrent samme sted i Vaksdal i løpet av mai. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere