RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spilte med brudd i ryggen

Sist oppdatert:
Stefan Strandberg melder forfall til King's Cup i Bangkok og går glipp av en mulig landslagsdebut.

Vålerengas unge midtstopper Stefan Strandberg var opprinnelig tatt ut i a-landslagstroppen som skal spille King's Cup i Bangkok, Thailand i januar. Nå har Strandberg meldt forfall.

- Jeg sleit med smerter i ryggen i fjorårssesongen og etter sesongen tok vi MR-bilder. Det viste et lite brudd, så jeg spilte nok deler av fjoråret med brudd i ryggen, sier Strandberg til vif-fotball.no.

- Skaden gjør at jeg dessverre ikke får reise nedover med landslaget. Det er selvfølgelig kjedelig og surt at man ikke får vist seg fram, men jeg er nødt til å tenke lengre en den ene samlinga. Vi har en hel sesong vi skal igjennom så det er bare å prestere godt så får man sjansen igjen.

Strandberg er usikker på når han er tilbake igjen i full trening.

- Jeg har kun trent alternativt etter siste kamp i fjor for å bli frisk, men er ikke helt i mål, så det er for tidlig å spille noen kamper per i dag.

Vålerenga-spillerne Harmeet Singh og Mostafa Abdellaoue er også med i troppen til King's Cup.

Tromsøs midtbanespiller Thomas Drage er innkalt som erstatter for Strandberg i landslagstroppen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere