RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stena på vei inn i ProSafe

Den svenske Stena-gruppen kan være på vei inn på eiersiden i norske ProSafe, hvor Reidar Lund (bildet) er styreformann. De skal angivelig stå bak en eierpost på 5,4 prosent
Sist oppdatert:
Det skriver Finansavisen.

Det skal ifølge avisen ha gått rykter de siste dagene om at den mektige svenske rederigruppen Stena skal ha kjøpt seg opp i offshorekonsernet ProSafe. Kjøpet skal ha skjedd via det sveitsiske selskapet Star Navigation, som nylig flagget en eierandel på 5,4 prosent i ProSafe.

ProSafe er verdens ledende aktør innen boligplattformer, i tillegg til flere virksomhetsområder innen offshorebransjen.

Ifølge Finansavisen skal aksjekursen ha steget på spekulasjoner om et oppkjøp men nå skal posten ha blitt tolket som kun en finansiell investering.

En analytiker avisen har snakket med peker på at det er minimale synergier mellom Stenas offshoreengasjement som består av fem borerigger og ProSafes virksomhet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere