RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stepstone-sjef ser tøffe markeder (Ny)

Sist oppdatert:
Stepstone og Colin Tenwick fortsetter å tape penger, men har fortsatt en god kontantbeholdning. Selskapet går imidlertid inn i første kvartal med en "cash-burn" på 2 millioner euro
Selskapets fjerdekvartalsresultat før avskrivninger (EBITDA) ble minus 773.000 euro, mot minus 1,2 millioner euro i samme kvartal året før.

Omsetningen i fjerde kvartal ble på 5,8 millioner euro, og utsatte inntekter steg til 6,5 millioner euro. Dette var første gang på åtte kvartaler Stepstone hadde en økning i omsetningen. Veksten var på rundt 15 prosent i forhold til tredje kvartal.

Stepstones kontantbeholdning var på 14,1 millioner euro på slutten av 2002.

Stepstone-sjef Colin Tenwick sier til iMarkedet at selskapet ikke trenger ytterligere finansiering. Han sier at Stepstone-organisasjonen går inn i første kvartal med en "cash-burn" i kvartalet på 2 millioner euro. Ambisjonene er å redusere tæringen på kontantene.

Stepstone er nå delt opp i to divisjoner. Den ene er Online-rekruteringsdelen, mens den andre er den nystartede Enterprise-rekruteringsdelen. I den sistnevnte divisjonen har Stepstone inngått en avtale med Hire.com.

Tenwick venter imidlertid ikke positive tall i Enterprise-delen i 2003. Stepstone-sjefen strekker seg til å si at Online-delen vil få positive tall "i løpet av" 2003. Han sier videre at rekruteringsmarkedet i dag er tøft, og at det er usikkerhet knyttet til Irak-situasjonen.

Stepstone hadde finansinntekter på 453.000 euro i fjerde kvartal, slik at resultat etter skatt ble på bare minus 1 million euro. I tilsvarende periode i fjor ble tapet etter skatt på 206,4 millioner euro.

Stepstone har nå 271 ansatte, mens det i slutten av tredje kvartal i fjor var 306 ansatte i selskapet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere