RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra SuperOffice

Sist oppdatert:
Programvareselskapet SuperOffice og toppsjef Une Amundsen leverte en klar resultatforbedring i første kvartal
SuperOffice fikk et resultat før skatt på 11,2 millioner kroner i første kvartal 2004. I samme periode i fjor var resultat før skatt på 7,0 millioner kroner.

Selskapets driftsinntekter endte på 55,8 millioner kroner, mot 49,9 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet ble på 11,2 millioner kroner i første kvartal, mot 6,5 millioner kroner i første kvartal i fjor.

- Den største utfordringen vår nå er å ikke bryte en positiv trend, sa en superfornøyd Une Amundsen på presentasjonen fredag.

SuperOffices kontantbeholdning var ved utgangen av kvartalet på 117,0 millioner kroner.

- Selskapet er fornøyd med utviklingen i første kvartal 2004. Samtlige datterselskaper med unntak av Norge viser vekst i omsetning, antall solgte lisenser og utviklingen i vedlikeholdsinntekter er positiv. Samtidig er selskapets kontantbeholdning økt med 49,6 millioner kroner i forhold til samme periode i fjor, heter det i meldingen.

SuperOffice opplyser videre at markedet oppleves som noe mer positivt enn i første kvartal 2003, og interessen for CRM-løsninger generelt er økende. Selskapet understreker likevel at kundene fortsatt bruker lang tid før en kontrakt inngås.

- I de kommende kvartaler vil selskapet forsette å bygge videre på det gode grunnlaget som er lagt, med fokus på vekst i både omsetning og resultat, heter det i kvartalsrapporten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere