RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sæternes blir Viking-spiller

Sist oppdatert:

Vålerenga-spiss Bengt Sæternes fortsetter karrieren i Viking. Mandag var han i forhandlinger med gamleklubben som han spilte for i 1996-sesongen og gjennomførte mandag ettermiddag en medisinsk test. Sæternes bestod den medisinske testen og blir nå Viking-spiller de to neste årene.

- Bengt er på utgående kontrakt her i Vålerenga og vi har full forståelse for at han ønsker å prøve noe annet, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- I Vålerenga har Bengt gjort en veldig god jobb, og selv om han ikke fikk like mye spilletid som ønsket i år, har han vært profesjonell og en viktig bidragsyter her.

Vålerenga har ikke vært i forhandlinger med Sæternes om en mulig forlengelse på hans utgående kontrakt i Vålerenga.

- Det er en totalvurdering vi har måttet ta. Vi ønsker å forsterke oss til neste sesong, og i ly av det må noen ut. I den sammenhengen for å få totaliteten og ha en balansert tropp neste år har vi denne gangen valgt å ikke forlenge med Bengt, forklarer Haakonsen.

- Vi har også unge spillere som banker på døra for mer spilletid, eksempelvis en Mos som scoret fem mål på 513 minutter i 2010. For at de skal ta ytterligere steg må de være nærmere laget neste år, avslutter Haakonsen.

Sæternes kom til Vålerenga før 2008-sesongen og har spilt 94 kamper for klubben. Han har scoret 36 mål for klubben. I Vålerenga har han blitt cupmester (2008) og han tok seriesølv i 2010. Han ble klubbens toppscorer med 11 seriemål i 2009, og scoret syv mål i 2010.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere