RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jernbaneverket

Østfoldbanen åpnet igjen

Fugl førte til forsinkelser i morgentimene.
Sist oppdatert:

Strømproblemer på Østfoldbanen mellom Sarpsborg og Fredrikstad førte til full stans for togene sør for Fredrikstad onsdag morgen.

Ifølge NRK skyldtes strømbruddet en kortslutning forårsaket av en fugl.

Store forsinkelser og mange innstillinger førte til store problemer for pendlere som ikke kom seg på jobb onsdag morgen. Togene fra Fredrikstad og nordover mot Oslo gikk derimot som normalt under stansen.

Jernbaneverket fryktet at det ville ta tid å ordne opp i feilen og at togstansen ville bli langvarig, men nå er problemet ordnet opp i og togene går igjen, melder NSB på sine nettsider.

– Det var veldig kjedelig at dette skjedde midt i morgenrushet. To av våre tyngste tog ble rammet. Det var togene fra Halden som frakter om lag 1000 passasjerer, sier pressevakt Janette Fagerli-Quaino i NSB til Nettavisen.

Sjekk om toget ditt er i rute her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere