RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: JONAS EKSTRÖMER (NTB scanpix)

Stjålet tog kjørte inn i hus i Stockholm

Sist oppdatert:
Et lokaltog sporet av og kjørte rett inn i et bolighus i Stockholm natt til tirsdag.

Stockholm (NTB-TT):Toget kom ut av kontroll etter at en kvinnelig renholder hadde stukket av med det, skriver Aftonbladet.

– Vi etterforsker nå hvordan dette kunne skje, sier kommunikasjonssjef i togselskapet Arriva til avisen. Togavsporingen skjedde ved 02.30-tiden tirsdag morgen.

– Det var personer i bygningen, men ingen av dem ble skadd. Det var utrolig flaks, sier Ulf Lindgren ved politiet i Stockholm.

Det var ingen passasjerer på toget, men renholderen som kjørte ble skadd i avsporingen og sammenstøtet med huset. Redningsarbeidere jobbet hardt med å få henne løs og hun ble sendt med redningshelikopter til sykehuset Karolinska.

– Kvinnen var ved bevissthet og tilsnakkende under redningsarbeidet. Det er uklart hvor alvorlig skadd hun er, sier Lindgren.

Det ble store skader på huset, og beboerne ble evakuert av sikkerhetshensyn. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere