RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor interesse for Altinex

Sist oppdatert:
Olaf Ellingsen i oljeselskapet Altinex økte obligasjonslånet til 250 millioner kroner på grunn av den store interessen.
Altinex melder at det konvertible obligasjonslånet de meldte om i går er allerede blitt betydelig overtegnet. Siden interessen var så stor, valgte det lille oljeselskapet å øke lånerammen til 250 millioner kroner.

Innløsningskursen til det konvertible obligasjonslånet er på 1,60 kroner og lånebetingelsene løper i tre år.

Selskapet skriver at de er glade for at interessen var så stor for obligasjonslånet, og at de vil bruke midlene som kommer inn til å finansiere selskapets fremtidige planer innen olje og gassatsningen. Pengene som kommer inn vil også bli brukt til å betale ned kjøpet av det danske oljeselskapet Denerco.

- Det var en rekke forskjellig investorer som tegnet seg i lånet. Rundt 40 stykker, sier finansdirektør Sigurd Kayser i Altinex til NA24 iMarkedet.

Finansdirektørene forteller videre til NA24 iMarkedet at pengene tenkt til videreutvikling av selskapet, samt at de er mulig at de vil bruke deler av pengene til å betale ned Denerco-kjøpet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere