RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storebrands forvaltertopp slutter

Sist oppdatert:
Toppsjefen i Storebrand Kapitalforvaltning sier opp sin stilling. Ny adm. direktør skal bli tilsatt i løpet av uker. Les hvorfor forvaltertoppen gir seg
Adm. direktør i Storebrand Kapitalforvaltning, Allan Åkerstedt, trekker seg fra stillingen med virkning fra 31. januar.

Åkerstedt har vært administrerende direktør i Storebrand Kapitalforvaltning og medlem av Storebrands konsernledelse fra ansettelsen den 1. november 1997. Han har i tillegg i perioden innehatt flere interne og eksterne verv, melder selskapet i en melding.

Årsaken til at Åkertedts oppsigelse skal være at han har et delt arbeidssted mellom Stockholm og Oslo. Og i meldingen skriver Storebrand at "det behov begge parter ser for større nærhet til den daglige driften i Oslo i tiden fremover, er partene enige om at Allan Åkerstedt fratrer sin stilling i Storebrand."

- Jeg vil takke Allan for innsatsen gjennom en viktig periode for Storebrand, sier konsernsjef Idar Kreutzer i en pressemelding.

- Ny leder av Kapitalforvaltningsvirksomheten vil bli tilsatt i løpet av de nærmeste uker, sier Kreutzer videre i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere