RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storkontrakt til Ignis-datter

Sist oppdatert:
Thomas Ramm i Ignis tror på et godt år for fibersatsingen etter nok en storkontrakt i Korea.
Fi-ra Photonics, Ignis datterselskapet i Korea, har sikret seg en ny kontrakt verdt 4 millioner dollar. Kontrakten er den største fra Korea og gjelder komponenter til fiberlinjene (FTTH) i Korea.

- Vi opplever en imponerende skala og veksthastighet i Korea, et av de raskeste FTTH-markedene i verden, kommenterer konsernsjef Thomas Ramm i en børsmelding.

- Vi føler oss veldig komfortable med den sterke posisjonen vi har oppnådd i Korea, og fremover er vi sikre på oppleve ytterligere akselerasjonsvekst og utvidelse av vår virksomhet, fortsetter Ramm.

Korea Telecom som bygger ut fibernettet i Korea venter at de vil utvide nettet med opptil én million nye linjer i 2007.

Kontrakten kommer fra Dasan Network og gjelder utstyr til 400.000 linjer. Det er hovedsakelig GE-PON som skal leveres, men også en betydelig andel av de mer avanserte WDM-PON skal leveres.

Gjennom denne kontrakten har Fi-ra blitt valgt som foretrukket leverandør av Dasan Network. Dasan er en av tre som er leverandør til Korea Telecom.

Konsernsjefen i Ignis venter at markedet for fiberutbygging vil styrke seg ytterligere og at resten av Asia og Nord-Amerika vil følge etter Korea. Dermed vil også Ignis oppleve økt omsetning i 2007.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere