RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styreformann jukset med CV'en

Sist oppdatert:
Det kan se ut til at onlinerekrutteringsselskapet Monster.com, som har over 20 millioner CV'er i sine databaser, går langt i å være kreative med CV'ene. Ihvertfall styreformannens CV
Ifølge BusinessWeek, har styreformann og gründer Jeff Taylor i verdens største onlinerekrutteringstjeneste, Monster.com, utstyrt seg med en "executive MBA/OPM"-tittel fra meget anerkjente Harvard Business School. Det er Monster.coms morselskap TMP WorldWide har listet Taylor med en slik utdannelse på sine hjemmesider.

Etter å ha sjekket Taylors bakgrunn, fant BusinessWeek ut at tittelen ikke eksisterte.

- Vi tilbyr ikke noe executive MBA-program, sier talsmann David Lampe ved Harvard Business School.

Derimot skal Taylor ha et sertifikat fra Harvards Owner/President Management program (OPM), som består av tre uker pr. år over en tre års periode.

Taylors CV er nå rettet på TMPs sider. Han er ikke helt alene om å ha vært vel kreativ med sin CV, for så sent som i oktober fikk finansdirektøren i programvareselskapet Veritas Software fyken etter at det ble avdekket at han ikke hadde den MBA-tittelen fra Stanford som han påsto.

Konsernsjef Ronald Zarrella hos linseprodusenten Bausch & Lomb mistet 2002-bonus etter at det ble oppdaget at han ikke hadde noen høyere tittel i finans, slik det ble påstått i selskapets CV.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere