RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksess for nettauksjonsselskap

Sist oppdatert:
Nettauksjonsselskapet Gooba melder at de hver dag avslutter 1500 auksjoner og at over 13.000 personer har registret seg som brukere
De tidligere Sense-gründerne Kristian Renaas, Halvard Flo og Martin Fridh er i gang med et nytt selskap. For halvannen måned siden lanserte de nettauksjonsselskapet Gooba, og melder allerede om stor suksess.

Nettauksjonsselskapets strategi er å satse på såkalt 'opportunity shopping' hvor det skal være mulig å gjøre 'kupp'. Gooba tilbyr varer som kan gå til svært lav pris, siden det er en basert på at høyeste bud skal alltid aksepteres. Gooba skriver i pressemeldingen at de ønsker at shopping skal være underholdning, noe det ser ut til å være for mange. Videre skryter de av at hundrevis følger auksjonsinnspurten på de mest spennende objektene.

Håper på 100 millioner

Målet er å kapre 100.000 kunder i løpet av et år og selskapet har et omsetningsmål på 100 millioner kroner for 2006.

Til iMarkedet.no sier daglig leder i Gooba, Kristian Renaas, at de er happy med utviklingen i selskapet. På spørsmål om de har planer om å ta Gooba på børs, sier Renaas at de ikke har noen umiddelbare planer om at ta selskapet på børs. På kort sikt mener de det er bedre å jobbe med et konsept som markedet etterspør, men utelukker ikke at det kan bli en aktuell problemstilling i fremtiden.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere